OBS! En uppdatering mellan klockan 10.30 och 17.00 torsdagen den 18 januari påverkar webbutiken! Läs mer här

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Enkelbiljett

Med enkelbiljett reser du en sträcka från en destination till en annan. Enkelbiljetter finns för hela länet, du betalar helt enkelt för den sträcka du vill åka. I grundavgiften ingår två zoner, därutöver betalar du extra för varje ny zon. Priset för en enkelbiljett hittar du enklast genom att söka en resa på vår startsida och välja en specifik avgång. Alla betalzoner hittar du i vår interaktiva karta

Billigast och smidigast är alltid att köpa en enkelbiljett med reskassa ombord, men om du inte har ett laddat resekort finns det andra sätt:

  • I vår app kan du köpa biljett för tätortstrafiken i Linköping, Norrköping eller Motala.
  • med betalkort ombord - på landbygds- och expressbussarna samt på tätortsbussarna i Mjölby, Finspång och Åtvidaberg
  • i försäljningsautomater ombord på Östgötapendeln och spårvagnarna 

En enkelbiljett köpt med vår app eller med reskassa i tätorten är giltig i 60 minuter. Har du köpt en enkelbiljett hos ett försäljningsombud eller i en Quickomat är biljetten giltig i 75 minuter vilket ger dig extra tid för att hinna påbörja din resa. Tänk på att du måste ha påbörjat resan eller sista bytet innan biljettens giltighet går ut.

Pris

I reseplaneraren kan du se vad din resa kommer att kosta. Efter att du har sökt resan, välj avgångstid och klicka sedan på Priser. 

  ReskassaOrd. pris
Vuxen    
Grundavgift 24:- 30:-
Zontillägg 12:- 15:-
Barn/ungdom    
Grundavgift 16:- 20:-
Zontillägg 8:- 10:-
Senior    
Grundavgift 16:- 20:-
Zontillägg 8:- 10:-
Familj    
Grundavgift 43:- 54:-
Zontillägg 22:- 27:-